Ha a napokban magányos virágcsokrokat talál Miskolcon, ne lepődjön meg

Megosztás

Egy miskolci virágboltban gondolták úgy, hogy a kötelező bezárás miatt az el nem adott készletekkel inkább ismeretleneknek szereznek örömet, minthogy csak úgy kidobják.

Nem a padokból hajtottak ki, még csak nem is az első napsugarak csalták őket elő, hanem egy miskolci virágüzlet ötlete nyomán jelentek meg a virágcsokrok a borsodi megyeszékhely emblematikus pontjain.

 “Én egy magányos csokor vagyok és azért hagytak itt, hogy szebbé tegyem a napod…” – olvasható a csokrokra tűzött kártyán az üzenet. 

 – Aki rájuk talál előbb talán körbenéz kié lehet, de mikor meglátja a csokorban a cetlin ezt a mondatot, remélhetőleg már mosolyra fakad – mondta az ötletgazda Nagy Alexandra, a miskolci Jázmin Virágüzlet virágkötője.

 – Több mint egy tucat csokrot helyeztünk el a városban. A célunk, hogy legalább annyi embernek okozzunk örömet vele, ahányat csak megtalálnak a Miskolcon sétálók. A virág, a virág ajándékozása fontos szerepet tölt be az életünkben, főleg egy olyan ingerszegény időszakban, mint aminek épp a közepén vagyunk. Bátorkodom minden miskolci virágkötő nevében mondani, hogy várjuk a miskolciakat majd mikor újra kinyithatjuk az üzletek ajtajait, mert virágokkal színesebb és teljesebb az életünk – fogalmazott Nagy Alexandra​.

(Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek